"No mercy" се включват в "Spice Music Festival"

Pinterest LinkedIn +

Остават няколко седмици до "Spice Music Festival" – лятното събитие, което ще събере на една сцена любимите ни изпълнители от 90-те години. Горещата новина е, че към тях ще се присъедини и "No mercy", чиито хитове "Where Do You Go", "Hello How Are You", "Please Don't Go" оглавяваха не една и две класации по света.

Ако сте дете на 90-те, още отсега си запазете 9 и 10 август 2019 за "Spice Music Festival", защото тогава в Бургас пристигат още и "East 17", холандската денс група "2 Unlimited", шведската техно-кънтри формация "Rednex", британската сензация Соник (Sonique), шведът с нигерийски произход и медицински псевдоним Д-р Албан (Dr. Alban), изпълнителят на хита "What is Love" Хадауей (Haddaway), италианската евроденс група "Cappella", немското дуо "La Bouche", култовите изпълнители на 90-тарския хит "The Power" – немската формация "Snap!", холандците от "2 Brothers on the 4th floor", британски ят хип-хоп и евроденс изпълнител от ямайски произход Ice MC.

"
Това ще бъде най-голямото парти на 90-те за тази година" – заканва се Тери Колдуел от "East 17", а Haddaway добавя: "Ако не сте там, изпускате купона". 

На сцената на фестивала ще се качат и "Ъпсурт" и "Deep Zone Project", които ще загреят феновете със своите хитове от 90-те!

"Spice Music Festival"
 е празник за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудио касети и все още си спомнят хитовете на 90-те, на които танцуваха в дискотеките.

За съжаление трябва да съобщим, че "C+C Music Factory" няма да успеят да пристигнат в Бургас, тъй като на член от групата предстои да стане баща, поради което групата отменя всичките си участия в периода 1-15 август тази година.

С всички останали артисти организаторите ви очакват на 9 и 10 август 2019 г. на пристанището Бургас, а до 31 юли 2019 г. все още може да закупите билети на промоционални цени в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн на www.EpayGO.bg:
До 31.07.2019 – 77 лв. за двудневен билет
След 01.08.2019 – 88 лв. за двудневен билет
Еднодневни билети ще се продават само на място!

Другата голяма изненада е, че от 7 до 11 август 2019 във фестивалната зона ще се проведе още един уникален за Бургас фестивал – "Street Food & Art Festival". Десетки артисти и кулинари, музиканти, блогъри и влогъри ще пресъздадат на родна почва атмосферата на културата на уличното хранене.
 
И това не е всичко! По време на кулинарния фестивал за първи път България ще излъчи участник за състезанието "European Street Food Awards", кото ще се бори за европейската титла на финалите през септември в Швеция. Това е най-голямата кулинарна битка в Европа, която се провежда за пръв път и в България!

Не пропускайте да се насладите на уникалния фестивален формат – два фестивала в едно! Организаторите им обещават още изненади!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.