Стефан Вълдобрев, Филип Аврамов и още изненади на "Street food & Art Festival"

Pinterest LinkedIn +

Наближава времето, когато най-вкусният арт фестивал в България  "Street food & Art Festival" – ще обогати културните програми на Пловдив с десетки събития, в които ще се включат известни блогъри, влогъри, артисти, професионални готвачи и популярни лица, за да покажат умения на живо пред публиката на фестивала. Паркът около Гребната база в града ще се превърне в кулинарна фестивална зона между 1 и 4 юли 2019 г, когато специално подбрани ресторанти и кухни на колела ще приготвят прясна и вкусна храна всеки ден. 

В рамките на 4 дни фестивалът ще обедини няколко вида изкуство в напълно автентична градска среда – кулинария, лятно кино, музика, литература, театър, а всяка фестивална вечер ще завършва с концерти и лятно кино на открито.

Сред специалните гости на сцената на фестивала ще бъде индийската фюжън формация "TAPI Band" (на снимката). Стилът им се отличава автентични фолк елементи, джазови ритми и интересни послания. След два албума и турнета в Южна Азия, Великобритания и Япония "TAPI Band" вече нямат търпение да се срещнат с пловдивската публика на "Street food & Art Festival".

Останалите фестивални вечери са посветени на Филип Аврамов и групата му "Джинджифил" (2 юли 2019), Стефан Вълдобрев и китариста Мирослав Иванов (3 юли 2019) и група P.I.F (4 юли 2019). Unplugged форматът, в който ще ги чуем, след като цял ден сме се наслаждавали на кулинарни изненади, ще предостави един съвсем различен начин да съпреживеете любимите си парчета.

И това не е всичко – афишът на лятното кино на "Street food & Art Festival" също е готов и включва специална селекция кулинарни филми, на които ще може да се насладите на огромен екран под открито небе! "Сент Амур" (Франция, Белгия) е кулинарна комедия с Жерар Депардийо, която ще може да видите на 1 юли 2019 г. На следващия ден екрана ще превземе номинираният за "Златен глобус" филм "На един черпак разстояние". В следващите два фестивални дни ще видим руската комедия "Кухня: Последната битка" (3 юли 2019), както и неописуемо смешната история, разказана от Жак Рено във филма "Като готвачите" (4 юли 2019).

И това е само началото – очаквайте пълната програма и още много любопитни новини около фестивала.
Фестивалът е с вход свободен.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.