Вижте кои български и чуждестранни изпълнители стават част от програмата на "SPICE Music Festival"!

Pinterest LinkedIn +

Да взривим лято 2020 с най-любимите ни изпълнители от 90-те, призовават организаторите на "SPICE Music Festival". "Technotronic", "Masterboy & Beatrix Delgado" са новите изпълнители, които се присъединяват към програмата на фестивала, който ще се проведе на 7, 8 и 9 август 2020 в Бургас!

Двете формации са добре познати на феновете на музиката от 90-те. В началото на десетилетието белгийската денс група "Technotronic" превзема всички партита и дискотеки по света с песента „Pump Up the Jam“. Следват няколко успешни албума и още хитове ("Get Up (Before The Night Is Over)", "This Beat Is Technotronic" и др.), които можете да чуете и до днес на най-големите денс партита по света. Групата пристига в Бургас, за да се присъедини към "Spice Music Festival" 2020.

Към тридневния музикален маратон се присъединява и немската евроденс формация "Masterboy & Beatrix Delgado". През 2020 г. музикантите празнуват 30 години на сцената и "Spice Music Festival" става част от събития, с които групата ще отпразнува юбилея си. Хитовете им ще ни припомнят началото на 90-те, когато танцувахме на „Feel The Heat Of The Night“, „Dance To The Beat“, „I Got To Give It Up“, „Everybody Needs Somebody“ и др.

За да ни върнат в незабравимата атмосфера на 90-те в Бургас ще пристигнат и Bomfunk MC's, "C+C Music Factory" и Соник (Sonique), мамбо фурията Лу Бега (Lou Bega), "Corona" с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип хопъри "C-Block", испанките "Las Ketchup", с които ще пеем и танцуваме на вечния хит „Asereje“, "Reel 2 Real" ft. The Mad Stuntman, който също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с "Everybody’s free", италианската денс формацията "Black Box", LayZee aka Mr. President, който ще ни върне в 1996 с "Coco Jamboo" и  британското дуо "Maxx", което от 2019 г. се завърна на сцената, холандската евроденс формация "Vengaboys" и др.
 
А освен "Антибиотика" в програмата на фестивала се включват и още български изпълнители – Братя Аргирови и "Акага"!
 
За огромно съжаление на организаторите дамите от "En Vogue" отмениха всички свои участия в Европа през това лято, заради което няма да можем да ги видим тази година в Бургас, но се надяваме да зарадват феновете си в България на следващото издание на фестивала.
 
"SPICE Music Festival" е фестивал за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудио касети и свързват най-хубавите си спомени с музиката на 90-те! Припомнете си танците, с които превземахте дискотеките тогава, защото предстои незабравимо фестивално изживяване – най-добрите хитове от 90-те на живо, качествен звук, уникални визуални ефекти, много изненади и добро настроение. При това - в уникален формат и на метри от морския бряг!

Припомняме, че билетите за трите фестивални дни могат да бъдат закупени от EPAYGO и в офис мрежата на  EasyPay в цялата страна.

Следете фейсбук страницата, сайта на фестивала за актуална информация. "SPICE Music Festival"  се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.