От последните минути: "5IVE" вместо Vengaboys и C Block на "SPICE Music Festival"

Pinterest LinkedIn +

Дългоочакваният "SPICE Music Festival" започна, а изненадите продължават до последно! Една от тях е известната момчешка група от 90-те – "5IVE", които пристигат в Бургас, за да се включат в програмата на мястото на VENGABOYS.

VENGABOYS, както и C Block, не можаха да отпътуват от страните си заради усложнената обстановка и непрекъснато променящите се рестрикции за пътуване, свързани с Ковид-19. Това е причината и Савина от "Антибиотика" да не може да се пристигне в България, заради което участието на групата също се отлага за следващата година.

"Ситуацията с артистите и изискванията за пътуване по света е много динамична, но реагираме веднага и само за ден успяхме да осигурим "5IVE" в програмата на фестивала! Очакваме феновете на 90-те в Бургас и сме сигурни, че и тази година SPICE Music Festival ще бъде най-запомнящото се събитие за тях" – споделя Николай Тодоров, организатор на събитието.

"5IVE" е една от известните британски момчешки от 90-те, създадена от екипа на "Spice girls". Групата успява да завладее сърцата на хиляди момичета по света с хитовете и с харизматичното си присъствие на сцената. Печелят най-престижните музикални награди във Великобритания и по света, а парчета като "When the Lights Go Out" и "Everybody Get Up" останаха актуални и до днес.
 
"SPICE Music Festival" ще продължи до неделя включително, а на сцената ще се качат още
Technotronic, MASTERBOY & Beatrix Delgado, C+C Music Factory, Sonique, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, италианската денс формацията Black Box, британското дуо Maxx, което от 2019 г. отново се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Double You, Tania Evans – оригиналният глас на култовото парче на Culture Beat "Mr.Vain" и много, много други.
 
DJ Dian Solo, DJ Marti G и DJ Emotion са диджеите, чиято грижа е градусът на настроение във фестивалната зона да не спада дори за миг през целия уикенд!

Организаторите на фестивала напомнят, че събитието ще се осъществи при всички действащи в момента разпоредби и препоръчани от институциите мерки за сигурност, при 50% допустимост на капацитета, осигурени санитарни пунктове, дезинфектанти на всеки търговски обект и др. Те призовават хората към разбиране и толерантност, за да може всички желаещи да се насладят на фестивала по един нов за всички начин.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.