Представиха клипа на Кристиан Костов за Евровизия 2017 (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Продължава подготовката по участието за българската песен на Евровизия, а продуцентите на Костов от Virginia records представиха и новия му клип. Режисьор на видеото е Люси Иларионов, оператор – Андрей Андреев.

Това е втори съвместен проект на творческия екип и Кристиян след "Вдигам Level". Сценарият e поверен на хореографа Милен Данков, с когото изпълнителят също вече е работил по дебютния си клип "Не си за мен".

Актуалното видео представя стилна визия, която включва 30-на младежи, кукер и черен кон на слоу-моушън. Долколко са убедителни в посланието създателите, които са отделили 20 часа само за заснемане на клипа, ще дадат оценка почитателите на Кристиян.

Ден след премиерата на видеото Кристиян и екипът му заминават на турне в няколко държави, за да представят песента на специални промо концерти заедно с други участници в тазгодишното издание на конкурса. Първата спирка от турнето е в Лондон на 2 април, следвана от Тел Авив, Амстердам и Мадрид. Кристиан ще посети Лондон отново на 7 април, за да се включи като специален гост в големия концерт на "Фондацията" и "Щурците" в зала Clapham Grand пред 2000 души от българската общност в британската столица.

България ще участва във втория полуфинал на Евровизия на 11 май в украинската столица Киев. За Beautiful Mess може да се гласува само от чужбина, съгласно инструкциите, които вече са публикувани на официалния български сайт на Евровизия.


Сподели.