Скандалният блогър Перез Хилтън призна Кристиан Костов за фаворит в "Евровизия"

Pinterest LinkedIn +

Изборът на Кристиан Костов за български представител на "Евровизия" 2017 може и да бе приет противоречиво от родната общественост, но пък получи абсолютно неочаквана международна подкрепа. След вълна от положителни коментари по целия свят и челни позиции във временните зрителски класации възхищението си от българския кандидат изказа не кой да е, а световноизвестният блогър Перез Хилтън.

"Истинска рядкост! Песен на "Евровизия", която всъщност е добра!", това написа ексцентричният американец в официалния си сайт и определи звученето на парчето като "класически Енрике Иглесиас с модерни елементи".

Комплиментът на критичния блогър има още по-голяма тежест, защото идва от човек, чието откровено мнение му докарва редица ожесточени медийни скандали и съдебни дела със звезди от ранга на Lady Gaga, Деми Ловато, Дженифър Анистън, Ке$ha и др.

Зад песента, с която 17-годишният български талант ще се представи на тазгодишния музикален форум, стои доказано успешният екип, създал хита на Поли Генова If Love Was A Crime. Динамичното и разчупено парче донесе на страната ни престижното четвърто място на миналогодишния конкурс, което е и най-доброто ни класиране до момента. Можем само да се надяваме, че представянето на Кристиан ще успее да го подобри.

Първото сериозно изпитание пред най-младия участник в тазгодишната "Евровизия" е втората полуфинална вечер, която ще се проведе на 11 май 2017 г. от 22:00 часа. Тогава България ще премери сили с традиционно силни претенденти в лицето на Русия, Белгия, Швеция и др. Но ако вярваме на Перез Хилтън и положителните отзиви от чужбина, шансовете на нашето момче да постигне немислимото са абсолютно реални!


Сподели.