Попфолк дивата Лияна и Крум Савов в "Разбий Иван и Андрей", шоуто стартира на 26 септември

Pinterest LinkedIn +

Популярният спортен журналист Крум Савов и попфолк дивата Лияна ще са част от екипа на най-новото шоу в ефира на Нова ТВ - "Разбий Иван и Андрей".

Предаването стартира на 26 септември в 20:00 часа, като основната му част ще се състои от 11 кръга, в които са смесени класически спортни игри (футбол, баскетбол, лека атлетика, триатлон и т.н.), игри за издръжливост (лицеви опори, вдигане на тежести), екстремни игри (с автомобили, картинг), такива са сензитивност (обоняние, зрение), за сръчност и др.

Както личи и от заглавието, в двата часа от всяко едно издание някой измежду Иван и Андрей ще се бори срещу зрител, като, ако последният спечели, ще грабне голямата награда - автомобил, докато другият ще е водещ. Едно от задължителните условия е играчите да не са специалисти в съответната област.

Крум Савов ще се изявява в ролята на постоянен коментатор на състезанията, като за него това е своеобразно завръщане в Нова ТВ, а попфолк певицата Лияна ще е ко-водеща.

От екипа на шоуто издадоха, че са я предпочели заради прекрасната й фигура и заради факта, че има спортно минало - както е известно, тя е бивша лекоатлетка и републиканска шампионка на 800 метра бягане.

Сподели.