Стартира новият режим на League of Legends – Dominion

Pinterest LinkedIn +

Вдъхновената от Defense of the Ancients реалновремева бойна стратегия League of Legends се сдоби с нов режим на игра, наречен Dominion, и респективно с трета Field of Justice (карта), озаглавена Crystal Scar.

Подобно на оригиналната игра, Dominion е безплатен за игра и вече е достъпен за потребителите от Северна Америка и Стария континент. Производителите на LoL - базираното в Санта Моника, Калифорния, независимо студио Riot Games, описват новия режим като "ускорена версия" на класическия геймплей на играта, при който средната продължителност на сесиите е около 45 мин. Тази на Dominion е 20 мин.

Както и при "стандартните" Summoner`s Rift игри, в Dominion играчите избират своите Champion-и, но Inhibitors и Turrets са премахнати. Вместо тях, Crystal Scar има 5 Capture Points, като всеки завладян такъв се превръща в Turret за отбора, който го е завладял. Щом това стане, в него започва популацията на миниони, така както при Summoner`s Rift и Twisted Treeline тази дейност кипи в Nexus.

Dominion се отличава още по наличността на предмети, като някои от тези, които могат да бъдат намерени на другите две карти, липсват, за сметка на нови, уникални за режима артефакти. Същото се отнася и за магиите – две липсват, за сметка на нови. Към момента League of Legends се играе от 15 млн. активни месечни потребители и 1.4 млн. среднодневни, които все пак могат да харчат и реални пари чрез транзакции в онлайн маркета на играта.

Сподели.