Безплатната MMORTS End of Nations излиза през 2012 г.

Pinterest LinkedIn +

Горещо очакваната масова онлайн мултиплеър реалновремева стратегия на американското студио Petroglyph Games (Star Wars: Empire at War, Panzer General, Mytheon, Rise of Immortals), End of Nations, номинирана за Най-добра онлайн игра от Gamescom 2011, ще излезе за PC догодина, обявиха издателите на заглавието Trion Worlds.

Разработвана от бивши служители на Westwood Studios, работили по високо признати продукции като Command & Conquer, Earth & Beyond и Dune II, End of Nations ще бъде напълно безплатна за игра, като допълнителните предмети, които ще могат да бъдат купувани с реални пари, ще бъдат предназначени единствено за козметични ъпгрейди и няма да влияят на баланса на силите по какъвто и да било начин.

Два отбора по 26 души, или общо 52-ма души ще могат да воюват в PvE и PvP битки с един мащабен, постоянен свят, подобен на карта от популярната настолна игра Риск, а механиката на геймплея ще включва традиционни MMO елементи като възходящо развитие на героя, класово диференциране, занаяти и гилдии.

Освен в онлайн мултиплеър, феновете на екшън стратегиите ще могат да играят End of Nations и в сингълплеър кампания, чийто сюжет е описван от Trion Worlds като "епичен".

Сподели.