Публичната бета на Battlefield 3 стартира на 29 септември

Pinterest LinkedIn +

Бета тестовете на мултиплеър режимите на една от най-горещо очакваните игри на 2011 г. - Battlefield 3, ще стартира на 29 септември, обявиха издателите на заглавието, предназначено за PC, Xbox 360 и PlayStation 3 - Electronic Arts.

Играта се разработва от DICE върху свръх модерния игрален енджин Frostbite 2 на шведското студио и ще излезе за трите платформи на 25 октомври.

В последния четвъртък на септември, или два дни по-рано при направена предварителна покупка на Battlefield 3 през дигиталната платформа на EA Origin, всички фенове на FPS поредицата ще могат да придобият представа от първа ръка за картата Operation Metro, ситуирана в Париж, и режима на игра Rush Mode, които бяха на разположение и на тестерите по време на закритата алфа фаза. При този режим на игра единият отбор има за цел да си пробие път през парижката стокова борса и тунелите на метрото, а другият трябва да им попречи.

Battlefield 3 – единадесетата игра от поредицата, чието начало бе поставено от EA Digital Illusions CE през 2002 г. с рилийза на Battlefield 1942, поставя играчите в ролята на елитни американски морски пехотинци с опасни мисии по цялото земно кълбо, в това число Париж, Техеран и Ню Йорк. Останалите мултиплеър режими, включени в играта, освен гореспоменатия Rush, са Conquest, Squad Deathmatch, Squad Rush и Team/Squad Deathmatch, последният от които е ново допълнение към сериите.

Сподели.