Започва се! Blizzard мобилизира бета тестерите от общността на Diablo III

Pinterest LinkedIn +

На 20 септември Blizzard Entertainment най-после публикува дълго чакания анонс – бета тестовете на предстоящата трета игра от класическата фентъзи hack § slash dungeon crawl ролева поредица Diablo, чиято разработка започна преди повече от десет години, могат да започнат, а първите членове на общността на Diablo III, избрани да вземат участие в тях, би трябвало да са получили своите покани в електронната си поща.

Поради вероятността от phishing атаки, Blizzard препоръчват на всички късметлии, които са получили код за достъп до бета тестовете, да избягват да натискат каквито и да било линкове, и вместо това да влязат директно в Battle.Net със своя акаунт, за да се уверят, че поканата, която са получили, е легитимна. Ако случаят е такъв, те ще могат да изтеглят клиента на Diablo III, съвместим с PC и Mac, и да се потопят в света на Sanctuary.

Всички останали (членове на общността) не бива да се обезкуражават, тъй като Blizzard планират да осигурят предварителен достъп до играта, обявена официално преди цели три години, чрез специални промоции и томболи.

Играчите, получили бета лиценз, са свободни да показват, споделят и коментират коя да е част от бета съдържанието, до което имат достъп, тъй като тестовете не са конфиденциални.

Сподели.