P!nk нахока Майли Сайръс заради туъркинга на видео наградите на MTV

Pinterest LinkedIn +

Американската поп звезда P!nk стана поредният човек от шоубизнеса, който сподели публично мнението си за изпълнението на Майли Сайръс (Miley Cyrus) по време на видео наградите на MTV.

Пънкарливата изпълнителка призна, че цялата история с танца туъркинг (twerking) и похотливото плезене ѝ се е сторила като проява на лош вкус от страна на бившата Hannah Montana.

"Дали ми хареса? Не, изобщо. Даже мисля, че беше натруфено, беше проява на лош вкус и стил. Знам колко талантлива е тя и колко е красива. Тя може да изкара уникален глас, но избра да излезе там и да направи това.

По този начин тя мами себе си и всички нас. Вярно е, че може да прави каквото си поиска и хората могат да го харесват, ако искат. Но на мен изобщо не ми допада. Тя може много повече, защото съм я виждала да прави далеч по-добри неща.", заяви P!nk като подчерта, че самата тя не винаги се е справяла по най-добрия начин, но не е преставала да се стреми да създава качествен ентъртейнмънт, заслужаващ времето, вниманието и парите на хората, които са отишли да я гледат.

Сподели.