Miley Cyrus ft. Justin Bieber? Факт. Чуйте Twerk тук!

Pinterest LinkedIn +

Независимо дали критиците са повече и по-шумни от феновете й, Майли Сайръс очевидно ще се възползва в максимална степен от вниманието, което фокусира върху себе си с представянето си на MTV VMAs 2013 на 25 август. Американската поп звезда не спира да оставя "улики" в Twitter, които свидетелстват за следващите й проекти, а един от тях вече е факт, след като "изтече" в мрежата.

Заглавието на парчето едва ли се нуждае от пояснение. Както вече можете да научите дори от Оксфордския речник, twerk е глагол, описващ сексуални и провокативни движения по време на танц, а значението му е илюстрирано от самата Майли Сайръс във видеото към хита й We Can't Stop и пърформанса й на VMAs, макар и не по най-добрия начин според професионалистите.

Ключовият момент в Twerk обаче не са оскъдните реплики на Сайръс или представата за още по-оскъдните й дрехи и хореографията в евентуалното видео, с което парчето ще се сдобие, а участието в него на друг, все още действащ тийн идол - Джъстин Бийбър.

Въпреки че песента е кредитирана (в нейния официален YouTube профил) като Miley Cyrus ft Justin Bieber, справедливото съотношение на силите е Justin Bieber ft Miley Cyrus, тъй като на него се е паднала тежката задача да изнесе текста на гърба си.

Освен на двамата поп изпълнители заслугата за създаването на Twerk е и на продуцента Maejor Ali и на рапъра Lil Twist - приятел на Бийбър и автор на оркестрацията в парчето.Сподели.