Майли Сайръс: Мислите за случилото се на 2013 MTV VMAs повече от мен самата

Pinterest LinkedIn +

След като едва ли не всеки, притежаващ нужната известност, за да бъде цитиран от медиите, даде своята оценка за противоречивия пърформанс на Майли Сайръс на видео наградите на MTV за 2013 г., самата старлетка изложи гледната си точка в интервю за музикалната медия.

"Хората отдават твърде голямо значение на това. Вие мислите за това повече от мен самата. Всъщност, аз изобщо не мисля за това, защото това съм си аз", демонстрира хладнокръвие изпълнителката на супер хита We Can't Stop.

"И двамата с Робин чувствахме, че, излизайки там, ще останем в историята. За мен е изумително, че три дни след шоуто хората все още говореха за това.

Колко пъти това [провокацията] е работило в поп музиката? Мадона го направи. Бритни го направи. Всяка година всеки, който излиза на сцената на MTV VMAs, иска да го направи - да направи така, че да остане в историята", допълва 20-годишната певица и актриса, отговорна за официализирането на понятието туъркинг, декларирайки, че не обръща внимание на негативните реакции.


Сподели.