Първата хип-хоп пиеса "Секс, наркотици & hip-hop" с премиера през януари

Pinterest LinkedIn +

Първата хип-хоп пиеса в България е най-новият проект на част от екипа, който стои зад първия хип-хоп сериал "Лъжливи рими". Идеята е на един от продуцентите на сериала – Стелиан Димитров, който събира в този проект актьора и режисьор Станислав Дойнов, рапърите Зипо & Слаш и един от най-добрите млади хип-хоп диджей DJ Ganx. 

Пиесата има допирни точки с най-играното представление у нас "Секс, наркотици и рокендрол", но създава един нов свят, като ''бяга'' от типичната постановка и търси нови хоризонти за досег с публиката. 

"Секс, наркотици & hip-hop" е музикален интерактивен спектакъл, който проследява странностите на човешкия живот, големите мечти на малките хора, както и истината, от която се опитваме да избягаме, но рано или късно ни настига! 

"Искам да разбия всички стандартни техники за изграждане на театър и да покажа, че той може да се прави от всичко и с всичко... стига да имаш точното послание! Животът е една голяма кофа за боклук, в която врят страсти и мечти, дързост и радост!", сподели режисьорът на пиесата Станислав Дойнов. 

Премиерата е на 16 и 17 януари 2019 г. от 19:30 ч. в театър "Сълза и смях".
Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.