Парти с парапланери в клуб “Спартакус”

Pinterest LinkedIn +

На 30-ти април - събота в хаус клуб “Спартакус” ще се проведе първото “Скай Парти”, вдъхновено от шампионата по безмоторно летене у нас.


Отново ще има тематична смяна на декора – парапланери ще висят от тавана, а специално заснети за случая филми по мултимедийните екрани ще показват небето по време на полет.

Състезанието, което се провежда в последната седмица на април в град Сопот, е кръг от световното съревнование на този екзотичен и пълен със силни усещания спорт (Paragliding World Cup 2005, Round 1). Организаторите от българския клуб по прапланеризъм са решили да покажат гостоприемност със специално афтър парти за всички международни участници.

Диджей на вечерта ще бъде Paul, а специални гости ще са момчетата от група Gravity Co., защото по думите на самите състезатели, тяхната музика е най-подходяща за летене.

Специален гост ще е и скандалният водещ Киро от “Таймаут” на телевизия ММ. "Аз безмоторното летене си го организирам по свой начин всяка вечер, но пък чух, че щяло да има летящи холандци на партито и искам да ги видя с очите си", коментирал типично в свой стил събитието Киро.
Сподели.