Соулфул-дръмендбейс парти с Marcus Intalex

Pinterest LinkedIn +

На 14 май, събота, NMA ще представи в столичния клуб Black Box британският соулфул-дръмендбейс диджей Маркус Инталекс (Marcus Intalex, на снимката).

Преди него в набиращият популярност столичен клуб ще пускат гостите на събитието Solaris и Crash (Bassline Killaz/ BG). Преди полунощ входът е 14 лв, а след това - 16 лв.

Маркус Инталекс е роден и отрасъл в Манчестър, където живее и досега. Той е бил грабнат от рейв вълната и е силно повлиян от Derrick May, Juan Atkins, Carl Craig и Kevin Saunderson.

Легендарния Манчестър клуб “Hacienda” е мястото където Маркус е завладян от дръмендбейс звука - хард и дарк, но нуждата от разнообразие го кара да комбинира с любимия му соулфуул груув.

Сега Marcus е едно от най-емблематичните имена на все по-популярния стил известен като ликуид фънк (liquid funk - съчетаване на дръмендбейс с хаус елементи и богата басова линия). Неговите партита Soulution провеждани в Лондон и Манчестър стават еталон за качествена музика.

Освен съвместната си продукция с Calibre като M.I.S.T. (Marcus Intalex & S.T. Files), той е продуцирал едни от най-невероятните соулфул химни на последните години за лейбъли като 31 Recs, Signature, Metalheadz и неговите собствени Soul:R и Revolve:R.
Сподели.