Паолина и Теодора са първите отпаднали дами от надпреварата за сърцето на Евгени Генчев

Pinterest LinkedIn +

Меган грабна розовата роза за първо впечатление, а Валерия – първата индивидуална среща

Преводачката Паолина Бърдарова и студентката по право и детегледачка Теодора Илиева са първите дами, които не получиха роза във втория сезон на „Ергенът“. Романтичното риалити се завърна тази седмица в ефира на bTV с цели три последователни епизода, а от следващата седмица зрителите ще могат да следят събитията в романтичното риалити в сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч.

Началото на приключението за 25-те дами бе изпълнено с много емоции. Момичетата имаха групови занимания и срещи, забавляваха се, караха се, плакаха, разкриха свои тайни. Една от тях – Меган, получи розовата роза за първо впечатление, а Валерия бе първата, която бе поканена на индивидуална среща. Евгени се спря на нея след дълго обмисляне. „Водя се от моята интуиция и се надявам тя да не ме лъже. Валерия е много нежна и красива. В мига, в който я видях, ме заинтригува“ – сподели Евгени.

Първата Церемония на розата се състоя още във вечерта на старта, когато виртуозният музикант реши да се раздели с Паолина. „Мисля, че Евгени харесва друг тип жени. Той се занимава с изкуство и предполагам, че обича по-естествени жени. А аз съм доста различен тип! Не мога да кажа, че съм разочарована. Все някоя трябва да си тръгне от нас и това съм аз. Важното е да си номер едно в нещо!“, сподели Паолина преди да напусне красивото имение на „Ергенът“. „Пожелавам ти да срещнеш истинската любов и да си много щастлив!“, бе нейното пожелание при сбогуването с Евгени.

По време на третата Церемония на розата „ергенът“ взе решение да се раздели с детегледачката и студентка по право Теодора, която остана последна заедно с ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер. Между двете се създаде напрежение още първата вечер, а нескритата им неприязън една към друга впоследствие прерасна във физическа саморазправа. „В приказките винаги побеждава доброто, но явно тук победи злото. Със сигурност това ще бъде за мен един голям урок, който се надявам повече да не повторя. Евгени не ми даде шанс да ме опознае. Ако ме беше опознал, щеше да разбере какъв човек съм. Единственият, който губи, е той, не аз!“, бяха думите на Теодора преди сбогуването ѝ с Евгени и емоционалната раздяла с приятелките ѝ Габи и Елисавета.

А ето как участничките от първия сезон на „Ергенът“ Александра Гърдева и Ева Георгиева коментират Евгени Генчев и 25-те дами, които се борят за неговото сърце, в дигиталната рубрика „Още за „Ергенът“:


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.