Първа страстна целувка на Евгени Генчев с една от участничките в „Ергенът“

Pinterest LinkedIn +

Напрежението в имението отново ще ескалира и ще предизвика сълзи от гняв в очите на няколко от дамите, които до този момент не са показвали емоции

Тази седмица най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с непредсказуеми обрати, неудържими емоции и болезнени откровения очи в очи. Забавни състезания, откровени признания, романтични моменти и една дългоочаквана целувка предстои да съпреживеят зрителите на bTV в сряда и четвъртък вечер от 21:00 до 23:00 ч.

В сряда вечер (1 март) Евгени отправи специална покана към една от дамите за романтичен круиз. Той отведе избраницата си на вълнуващо морско пътешествие с яхта из най-красивите кътчета на Средиземноморието, но срещата не мина според очакванията му и той „удари на камък“ с опитите си да впечатли дамата. Междувременно главна тема на разговор за останалите момичета в имението беше последната Церемония на розата и посечената „триглава ламя“, от чиято „отрязана глава“ Пам заяви, че излизат още две, визирайки Валерия и Айлин. Разделението между участничките вече е налице, а това неминуемо ще доведе до нови пререкания и междуличностни престрелки.

С появата на Наум имението се превърна в арена на истински танцов спектакъл. За да впечатлят Евгени, момичетата предсавиха три танцови ансамбъла с различни хореографии, като бяха разделени на три отбора – „Невестите от Бодрум“ – красивите пазителки на българските народни танци, горещите като кубински плаж „Латина чикитас“ и бели денс „Шехерезадите на Ориента“. Разпределението обаче стана повод за напрежение между две от претендентките, между които назрява конфликт от самото начало, а ситуацията ескалира, след като една от тях реши да се откаже от надпреварата. Вечерта завърши с нова „Церемония на розата“, след която още една от дамите се раздели с Евгени и напусна имението.

В четвъртък вечер (2 март) е време за нова групова среща, в която момичетата ще излязат на терена, за да играят народна топка. Дамите ще бъдат разделени в два отбора – „Бодрумските амазонки“ срещу „Средиземноморските русалки“, а победителките ще споделят шампанското със съдията в играта – самия Евгени.

Зрителите ще станат свидетели и на първата страстна целувка във втория сезон на формата. Коя ще е щастливката, успяла да впечатли толкова силно новия „ерген“ на България, и какви ще са реакциите на останалите участнички, ще стане ясно на 2 март (четвъртък) от 21:00 ч. само в ефира на bTV. Ситуацията в имението отново ще ескалира, предизвиквайки сълзи от гняв в очите на няколко от дамите, които до този момент не са показвали емоции, а каква ще бъде причината „милото Мили“ да се превърне в „студенокръвната Милица“ - предстои да разберем. В края на вечерта още една от претендентките ще остане без роза и ще трябва да се сбогува със световноизвестния виртуоз.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.