Евгени Генчев посрещна 25 госпожици в премиерния епизод на „Ергенът“

Pinterest LinkedIn +

Още на старта виртуозният музикант беше изправен пред тежкото решение да се раздели с една от претендентките в първата за сезона „Церемония на розата“

С пълна палитра от вълнуващи любовни трепети, красиви гледки и силни емоции, най-романтичното риалити „Ергенът“ се завърна в ефира на bTV, за да покори отново сърцата на зрителите с ударна доза романтика и забавление. Новият сезон направи своя телевизионен дебют във вторник от 20:00 ч., обещавайки истинска „симфония от чувства“.

Главният герой Евгени Генчев – виртуозът, покорил световните сцени на няколко континента – посрещна 25-те кандидатки за сърцето му, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята романтична приказка на едно от най-красивите кътчета на земята – перлата в короната на турската Ривиера – Бодрум.

В нежни схватки за вниманието на световноизвестния пианист влизат европейска шампионка по карате, стюардеса, екзотична танцьорка, учителка, писателка на любовни романи, певица и др. В първата „Церемония на розата“ обаче за една от тях не остане цвете и тя трябваше да се сбогува с Евгени и да напусне красивото имение завинаги.

За мен любовта е безрезервна отдаденост, лишена от его. Тя може да оцелее без слава, без пари, без влияние… „Ергенът“ за мен не е шоу, не е експеримент – за мен това е реалност! Надявам се тук да срещна любовта такава, каквато не съм я изпитвал – абсолютна и безусловна“, споделя Евгени непосредствено преди запознанството си с дамите, които ще се борят за сърцето му в следващите три месеца.

„Надявам се Евгени да спечели доверието ми, както никой друг мъж досега“; „Изглежда ми много романтичен джентълмен, който знае как да се държи с една жена. Вълнение е слаба дума за това, което изпитвам преди нашата среща“; „На пръв поглед, без да сме се срещали, смятам, че Евгени е подходящият за мен мъж, а интуицията ми подсказва, че заедно ще намерим любовта“; „Евгени ми се струва много интелигентен, напорист и харизматичен. Смятам, че бързо ще разбере колко много си отиваме и няма да му отнеме много време да се влюби“; „Досега не ми се е налагало да се боря за внимание, но за този мъж си заслужава“; „Искам да изживея любовта с човек като него – музикант, човек на изкуството, пропътувал и опознал света“; „Искам да съм музикален инструмент в ръцете му“, не крият вълнението си момичетата преди срещата си с новия „ерген“ на България.

По време на целия сезон участниците ще търсят и откриват различни пътища един към друг, опознавайки както кътчетата на човешката душа, така и екзотични и вдъхновяващи места. Коя ще е дамата, която със своите качества ще успее да развълнува сърцето на Евгени дотолкова, че той да пожелае да сподели живота си с нея, предстои да стане ясно в епизодите, които след премиерата на 21 февруари от 20 ч. ще се излъчват всяка сряда и четвъртък вечер от 21 до 23 ч. по bTV.

Ден по-рано стана ясно, че победителката в първия сезон на "Ергенът" - рускинята Виктория Капитонова, която обаче не заживя с предишния ерген Виктор, тази година е решила да се включи и в актуалния сезон на предаването "Hell`s kitchen", излъчвано по "Нова телевизия". Преди да потърси любовта на предишния ерген Виктор, Капитонова участва и в друго кулинарно предаване - "Мастър шеф" по bTV.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.