Ергенът избра рускинята Виктория Капитонова

Pinterest LinkedIn +

Разтърсващ и изключително емоционален бе последният епизод на "Ергенът". Виктор беше изправен пред трудния избор да избере дамата на своето сърце – Дениз или Виктория.

"Остават часове до края на приключението, което започнах преди три месеца. Имам силни чувства и към Дениз, и към Виктория, но ще трябва да се сбогувам с една от тях. Трудно ми е и не знам накъде ме дърпа сърцето“, сподели Виктор на прага на най-съдбоносното си решение.

За да му помогнат да направи най-добрия избор, първият "ерген“ на България покани в имението майка си, брат си и най-добрия си приятел. Майката на Виктор имаше възможност да поговори насаме и с двете претендентки за сърцето на сина си.

Зрителите станаха свидетели на последните индивидуални романтични срещи на Виктор с Дениз и Виктория, които всъщност му помогнаха да избере дамата на сърцето си, а именно... Виктория Капитонова, която стана голямата победителка в първия сезон на "Ергенът"!

А ето как коментира участието си в шоуто Виктор Стоянов пред Николаос Цитиридис веднага след финала.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.