Кристина и Мария отпаднаха от надпреварата за сърцето на Евгени Генчев в „Ергенът“

Pinterest LinkedIn +

Тази седмица зрителите станаха свидетели на първата целувка във втория сезон на формата

Юристката Кристина Пламенова и собственичката на онлайн магазин Мария Николова отпаднаха от надпреварата за сърцето на Евгени Генчев, след като не получиха цвете от новия „ерген“ на България в двете Церемонии на розата, състояли се тази седмица в най-романтичното риалити в родния ефир. Напред продължават 21 дами, а коя от тях ще направи най-силно впечатление на Евгени, предстои да разберем в предстоящите епизоди на „Ергенът“, които се излъчват всяка сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV.

Благодаря ти за всичко! Беше ми много приятно, наистина си прекарах много хубаво с теб. Пожелавам ти да намериш това, което търсиш!“, бяха думите на Кристина преди сбогуването ѝ с Евгени, който по-рано я бе поканил на романтично морско пътешествие с яхта из най-красивите кътчета на Средиземноморието. Индивидуалната среща обаче не премина според очакванията му, след като се оказа, че юристката не може да опита от специално подготвената от Евгени храна, тъй като има глутенова непоносимост.

По време на вчерашната церемония световноизвестният виртуоз избра да даде последната си роза на Габриела и трябваше да се раздели със собственичката на онлайн магазин Мария Николова. На сбогуване двамата взаимно си пожелаха да срещнат истинската любов. „Съжалявам, че не можах да срещна любовта, но няма да се откажа, защото тя ме чака“, сподели Мария, преди да напусне имението на любовта.

Двете дами ще гостуват тази вечер (3 март) във второто за сезона издание на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ от 22:00 ч. по bTV!

Тази седмица участничките в „Ергенът“ бяха изправени пред вълнуващи предизвикателства. За да изненадат Евгени, те трябваше да танцуват в три коренно различни стила – народни танци, салса и бели денс, а за да се насладят на компанията му, се наложи да премерят сили в игра на народна топка. В имението се разрази и истинска буря от емоции, след като Крисия усети завист от страна на някои от останалите претендентки и „предателство“ от страна на най-близките си приятелки, а Виктория не издържа на създалия се хаос и демонстративно напусна компанията на момичетата.

Зрителите станаха свидетели и на първата целувка във втория сезон на формата, а избраницата на Евгени бе моделът Валерия. Двамата споделиха моменти на близост, които впоследствие станаха достояние на всички и предизвикаха противоречиви реакции от страна на останалите претендентки. Докато Айлин заподозря, че с действията си Евгени цели да я провокира, Милица не скри разочарованието си и демонстрира студено отношение към виртуоза по време на последната Церемония на розата.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.