Пам се отказа от борбата за сърцето на Евгени, изглежда намери истинската любов

Pinterest LinkedIn +

Неочакваната извънредна ситуация, за която беше загатнато, че предстои в предаването "Ергенът", се оказа доброволното напускане на една от участничките.

В епизода от сряда вечерта зрителите забелязаха отсъствието на едрогабаритната моделка Пам Велидис, а по-късно водещият Наум Шопов обяви, че тя е решила да напусне предаването "по лични причини".

"Пам взе решение да напусне имението на "Ергенът" по лични причини. По нейна молба и от уважение към естеството на личния мотив темата не е застъпена в предаването. Благодарим ѝ, че бе част от формата!
Следващата среща с Пам ще бъде в петък, в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ - беше обявено минути по-късно в социалните мрежи.

Актуално съобщение в личната страница на Пам Велидис във Фейсбук загатна, че тя може би вече е срещнала истинската любов, очевидно не в лицето на Евгени Генчев. Ето какво написа моделката с диплома по философия от Нов български университет:

"На цветето му трябва Слънце, за да стане цвете, а на човека - Любов, за да стане Човек.
Колкото повече се обичаш, толкова повече цъфтиш и си по-голям Човек за останалите.
На тези кадри си цъфтя, защото ме снима човек, който много ме обича"

А ето и кадър от въпросната фотосесия, заредена с много любов:
Пам Велидис на крилете на любовта
Снимки: https://www.facebook.com/pam.velidis
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.