Обрат във взаимоотношенията между Евгени и Елена – тази седмица в „Ергенът“ по bTV

Pinterest LinkedIn +

Имението на любовта се превръща в дворец със строги господарки и верни прислужници

И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода. В сряда вечер (12 април) от 21:00 ч. поредното групово предизвикателство беше изненада както за момичетата, така и за самия Евгени. Пет от дамите, избрани предварително от виртуоза, имаха свои лични аватари в лицето на пет от останалите участнички, които трябваше да предават думите им дословно в комуникацията им с Евгени и да изпълняват стриктно командите им, така че да се доближат максимално до първообраза.

„Куклите на конци“, които се превъплътиха в изцяло нови самоличности – на Мерилин Монро, Снежанка, Рапунцел, Жената котка и японска гейша – бахо контролирани дистанционно от своите „кукловоди“ със слушалка в ухото, а задачата на Евгени беше да определи кое е най-доброто превъплъщение и да отгатне кое от момичетата стои от отсрещната страна. 

По време на вечерния коктейл зрителите станаха свидетели на едно от най-чувствените усамотения до този момент в градината на имението, където се разрази истинска буря от страст под дъжда. Елена, от своя страна, усети, че Евгени ѝ е обиден, тъй като не е оценила един от жестовете му, а това доведе до непредсказуем обрат във взаимоотношенията им. 

Междувременно, за да отвърне на жеста на Евгени, че е защитил достойнството ѝ в конфликта ѝ с Елисавета, Пам сюрпризира харизматичния „ерген“ със специално подготвена изненада. Зрителите станаха свидетели и на повече от откровен разговор между Евгени и Елена, в който тя за пръв път даде воля на емоциите си и не да сдържа сълзите си, провокирана от грешката, която е допуснала. 

В четвъртък вечер (13 април) своята покана за романтична среща ще получи дама, за която изборът на Евгени ще е изненадващ и ще я екзалтира до краен предел. В същото време за останалите девойки имението на „Ергенът“ ще се превърне в истински дворец, а те ще трябва да влязат в ролите на строги господарки и верни прислужници. Дали дамите ще приемат забавното предизвикателство с чувство за хумор, или зрителите ще станат свидетели на събития и емоции отвъд играта, предстои да стане ясно. Залогът на играта ще бъде определящ за вечерния коктейл, когато за най-мързеливата прислужница и най-мекушавата господарка ще последва наказание. Едно усамотение в градината, завършило със страстна целувка, пък ще стане повод за открита демонстрация на ревност и словесен сблъсък очи в очи.

Ще има ли ново момиче, което ще влезе в „отбора на целунатите“ и коя ще е поредната участничка, отпаднала от надпреварата – отговорите в „Ергенът“ само по bTV.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.