Прецедент в „Ергенът“ и неочакван ход на една от участничките тази седмица

Pinterest LinkedIn +

Момичетата ще държат „любовна матура“, а отличничката ще получи специална привилегия

Романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ продължава и тази седмица в ефира на bTV – в сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. Претендентките за сърцето на Евгени Генчев ще се впуснат в нови вълнуващи предизвикателства, а зрителите ще станат свидетели на прецедент в историята на формата в България до този момент.

В сряда вечер (19 април) Евгени ще покани пет специални дами – Айлин, Валерия, Виктория, Джия и Поли  на разходка из „лозята на любовта“. Заедно с тях той ще се опита да се върне в детството си, за да възроди спомена за баба си и дядо си, но момичетата ще успеят да превърнат гроздобера в ожесточена битка за внимание и открито личностно съревнование помежду си. Харизматичният ерген ще отведе избраниците си на специална дегустация в избата на един от най-авторитетните винопроизводители в Турция, но поведението на момичетата там ще предизвика противоречиви чувства и нотка на разочарование у Евгени. С какво той ще им подскаже, че не са се държали според очакванията му, и коя от дамите ще се осмели да признае, че няма намерение да го дели с останалите и да се надпреварва за сърцето му – предстои да разберем от 21:00 ч. по bTV.

Завръщането на претендентките, избрани за груповата среща, в имението ще стане повод за напрежение между „поканени“ и „непоканени“, а още в самото си начало коктейлът ще бъде белязан от неочаквана новина, съобщена лично от Наум, за извънредно решение на една от участничките на крачка от финала. В разгара на вечерта Евгени ще получи обяснение в любов от дамата, която най-трудно се осмелява да покаже чувствата си, а той, от своя страна, ще направи признание за нагласите на родителите си към половинките му до този момент. Нелеп инцидент с Валерия пък ще доведе до сериозни последствия и травми, а съмнението от страна на някои от другите участнички, че е целяла да привлече внимание, ще даде повод за невиждан словесен сблъсък между нея, Елена и Ирина, който ще разтърси стените на имението както никога досега.

Ситуацията дотолкова ще ескалира, че ще се наложи Евгени да влезе в ролята на „звероукротител“ с нестандартен виртуозен подход. Зрителите ще видят и вечно позитивната Микаела в съвсем друга светлина, като за първи път студентката по право ще си позволи да наруши добрия тон и да влезе в конфликт относно най-наболялата тема в имението. Тя ще изненада и Евгени с плаха, но уверена стъпка, с която ясно ще засвидетелства чувствата си, а каква ще бъде реакцията му – ще стане ясна в сряда вечер от 21:00 ч. по bTV. Дръзкият ход на една от претендентките да използва червилото си, за да остави видими следи от страстното си усамотение с Евгени, ще стане повод за вътрешно разцепление в един от лагерите и за непредсказуеми последици по време на поредната Церемония на розата.

В четвъртък вечер (20 април) е време за най-екстремната индивидуална среща в „Ергенът“ до този момент, изпълнена с адреналин, незабравими емоции и подобаващ романтичен завършек. Междувременно останалите момичета в имението ще се върнат в ученическите си години, за да тестват знанията и уменията си, а тази, която изкара най-висок среден успех на „любовната матура“, ще получи възможност за лично уединение с Евгени по време на коктейла, без никоя друга да има право да ги прекъсва.

По време на Церемонията на розата зрителите на bTV ще станат свидетели на прецедент в историята на „Ергенът“ у нас, след като отпадналата дама предприема невиждан до момента ход, с който обещава да преобърне развоя на най-вълнуващата романтична надпревара в българския ефир.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.