Ескалация на напрежението в имението и незабавна реакция от страна на Евгени – тази седмица в „Ергенът“ по bTV

Pinterest LinkedIn +

Момичетата ще се впуснат в оспорвана надпревара, за да спечелят индивидуална среща с харизматичния музикант

Забавни предизвикателства, болезнени откровения и остри словесни престрелки изпълват епизодите на романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ в сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV. Наред с обичайните „захапки“ между претендентките, зрителите ще станат свидетели и на сензационен конфликт, който ще изисква незабавна реакция от страна на Евгени.

В сряда вечер (5 април) Наум пристигна в имението с писмо от „ергена“ с имената на поканените момичета на поредната забавна групова среща. Този път претендентките за сърцето на пианиста се превърнаха в снайперистки и трябваше да премерят сили в „безмилостна“ игра на пейнтбол. На пръв поглед забавното предизвикателство стана повод за открито разделение, агресивен подход и сълзи от болка в очите на една от „улучените“ дами. 

Зрителите станаха свидетели и на дългоочакваното за Пам романтично уединение с Евгени. Есеистката беше откровена пред музиканта и разказа за трудния път, през който е преминала, и за негативните нагласи, с които се е сблъскала още преди да започне да се снима. Това окуражи Евгени също да разкаже за неодобрението, което е срещал в професията си, от хора, които не са вярвали в таланта му.

По време на вечерния коктейл Евгени предизвика участничките с празна покана за следващата индивидуална романтична среща, която връчи на дамата, успяла да го развълнува най-силно в хода на вечерта. За пръв път виртуозът раздаде розите си не на обичайната церемония, а още по време на коктейла. Това амбицира момичетата да бъдат откровени до болка, а една от тях направи сензационно признание, че е имала отношения със семеен мъж, без първоначално да знае за това. Когато обаче е научила истината, тя не е имала смелост да сложи край на връзката им заради силната си обич към него. 

В четвъртък вечер (6 април) Евгени ще отведе избраницата си за индивидуално усамотение на романтично пътешествие с лодка до „дървото на желанията“. В същото време останалите момичета в имението ще трябва да отговарят на провокативни въпроси, които са си задали анонимно в „Червената кутия на откровеността“. Между двата лагера в имението ще се разрази истинска буря, която ще доведе до ескалация на напрежението и открити словесни престрелки очи в очи, основани на обиди и нападки.

Осъзнавайки че започва да губи позиции, Валерия решава да предприеме мерки и да се активизира, за да си върне интереса от страна на Евгени. Какъв ще е подходът ѝ и дали ще е успешен, какво ще се случи, след като Евгени разбере, че в имението се е разразил един от най-грозните скандали до този момент, и какви ще са незабавните мерки, които ще предприеме – отговорите само в „Ергенът“ в сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.