Елисавета отпадна от „Ергенът“ след поредица от конфликти в имението

Pinterest LinkedIn +

Евгени взе категорична позиция в конфликта между нея и Пам

Ивент мениджърът Елисавета Ставрева е поредната претендентка в „Ергенът“, която се сбогува с Евгени Генчев, след като не получи роза от виртуоза по време на Церемонията, състояла се вчера в най-романтичното риалити в родния ефир. В любовната надпревара продължават 12 дами, а коя от тях ще успее да докосне най-силно музикантът, зрителите предстои да разберат в епизодите на „Ергенът“ всяка сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV.

До решението на Евгени да се раздели именно с Елисавета се стигна, след като в имението се разрази грандиозен скандал между нея и Пам. Острите думи, които тя отправи към есеистката относно поведението ѝ на жертва, провокираха виртуоза да се намеси и да вземе категорична позиция: „Уважаеми дами, идвам от свят много по-безмилостен от нашия. Хората там могат да бъдат много по-жестоки и затова там работи правилото за създаване на категорични бариери срещу всяка форма на потисничество. И това се спазва! Защото е срамно да унижаваш или потискаш някого на основата на външни белези. Това е правило и най-вече е правилно!“.

„Интересни доводи, без да си запознат за какво става въпрос… Но ти благодаря, беше ми приятно, успех и всичко най-хубаво“, бяха думите на Елисавета към Евгени преди да напусне имението на любовта завинаги. Последната роза на Церемонията вчера отиде в ръцете на Пам, която не скри възхищението си, че с решението си да отстрани Елисавета „ергенът“ е защитил достойнството ѝ: „Изпитвам щастие, че съм го срещнала. За мен това бе огромен жест и аз много силно го оценявам“.

Тази седмица зрителите на bTV отново станаха свидетели на вълнуваща групова среща, в която момичетата извадиха снайпери, за да премерят точността си в игра на пейнтбол. След като успяха да разгромят противниковия отбор, Елена и Джия определиха Пам да получи голямата награда, а именно индивидуално усамотение с Евгени. Двамата се разходиха из най-красивите кътчета на Средиземноморието и поговориха откровено за трудностите, с които са се сблъсквали, за да докажат, че заслужават да правят това, което обичат. По време на уединението Пам намекна на Евгени, че сега отново усеща негативна нагласа към себе си от страна на някои от момичетата в имението, които подхождат към нея с насмешка и подценяват качествата ѝ.

В имението на любовта се стигна до ескалация на напрежението, след като момичетата трябваше да дават отговори на провокативни въпроси, които са си задали анонимно в „Червената кутия на откровеността“. Определението на Пам за Айлин „ходещ секс“ създаде напрежение между двете и доведе до бурна реакция от страна на шампионката по карате, която се разгневи, че по този начин Пам злепоставя родителите ѝ: „Аз искам да покажа на всички, че тази жена, която се прави на много добра, на много интелигентна и много силна, защото е тук, всъщност е една злоба“.

И докато вечерният коктейл в имението се превръщаше в арена на междуличностни конфликти, Валерия използва момента, за да потърси внимание от Евгени, прекъсвайки срещата му с Ирина. Той, от своя страна, възнагради инициативата на защитничката на беззащитни животни, като ѝ подари първата роза по време на Церемонията.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.