Новата песен на Дара: Все едно си поръчвал Риана от AliExpress (ВИДЕО)

Pinterest LinkedIn +

Новата песен на Дара „MAMACITA“ е все едно си си поръчал Риана, ама от AliExpress. Това гласи един от най-често срещаните коментари в YouTube канала на „Вирджиния рекърдс“.

Феновете на певицата изобщо не харесаха парчето и изразиха съжаление, че истинската Дара със своята щурост и лудост липсва в новия проект.

В действителност парчето доста се отличава по стил от досегашните хитове на звездата. „Freestyle...easy, но този определено се различи от другите freestyle-и, които съм правила“, споделя самата Дара за „MAMACITA“ навръх рождения си ден.

Освен резкия завой в стила, виждаме и рязка промяна във визията на 22-годишната певица. От километри личи търсената прилика с Риана.

Меломани обаче са категорични, че Дара е на светлинни години от барбадоската звезда и не бива да се опитва да я догони, защото ще се получи доста лоша версия. Подобна на тази, която бихте получили от китайски сайт за пазаруване на дребно AliExpress. Гледате продукта на картинката – изглежда супер, едно към едно с оригинала. Но когато доставката пристигне, оставате меко казано, разочаровани…

 

Сподели.