Халваджиян изрита Рачков: „Като две капки вода” стартира с нов водещ!

Pinterest LinkedIn +

Димитър Рачков е аут от „Като две капки вода”, гръмнаха медиите с днешна дата.

Къдрокосият партньор на Васил Василев-Зуека се сменя от Герасим Георгиев-Геро. Причината, заради която тандемът се разделя, на този етап не е ясна. Но по всяка вероятност зад решението стои продуцентът Маги Халваджиян.

Коментар защо изхвърча от едно от най-обичаните и високорейтингови предавания в родния ефир Рачков не дава.

За сметка на това с широка усмивка Геро разказва за вълнението си. Според думите му той няма търпение да се появи на екран и да си партнира със Зуека. И това е абсолютно разбираемо, като се има предвид широката аудитория, на която се радва предаването.

Ще припомним, че през предишния телевизионен сезон Герасим беше част от панела на „Маскираният певец”. Тогава той влезе в ролята на жури. Задачата си през миналата година определи като забавна, но изключителна трудна.

Очаква и тази година нещата да не са много по-леки. Но без съмнение Геро ще се стегне и ще се постарае представянето му да достигне и да надмине това на именития му колега. Най-малкото защото хонорарът, който ще получи, със сигурност ще си заслужава, коментират в бранша.

Що се отнася до Рачков, на този етап не е ясно дали ще го гледаме някъде с началото на новия сезон.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.