Четири звезди се борят за първото място в „Като две капки вода“

Pinterest LinkedIn +

Четирима финалисти ще се борят за първото място в „Като две капки вода“ следващия понеделник. Маги Джанаварова, Фики, JJ и Дара събраха най-много точки, като във великолепната четворка трябваше да бъде и Димитър Маринов, но той преотстъпи своето място на Маги.

Кавалерският му жест бе посрещнат с бурни аплодисменти от публиката, която не бе влизала в „Капките“ близо 2 месеца.

Победител в снощния лайф бе Джанаварова с великолепната имитация на народната певица Стефка Съботинова. Именно заради изпълнението на „Притури се планината“ актьорът й подари място сред финалистите. Другата седмица тя ще изпълни „I have nothing“ на Уитни Хюстън.

Фики Стораро също обра овациите с имитацията на Васил Найденов, който излезе на сцената и пя заедно с него. На финала ще видим фолк певеца като Лайнъл Ричи, а Дара и JJ ще представят съответно Мария Нейкова и Queen.

„Невероятен полуфинал. И четиримата заслужават да са победители“, коментират фенове на музикалното риалити. Най-високо оценен от журито пък бе рапърът от „СкандаУ“ Тото, който влезе в образа на Hussain Al Jassm и пя на арабски.

Сподели.

Относно автора

Автор и филолог с близо 15-годишен опит като репортер и редактор във вестник, а по-късно - главен редактор в интернет издание. Иначе пише от малка. Пише стихове, пише за мечтите си и за всичко, което я вдъхновява. Обича да пътува. Обожава да пътува. Не си представя живота без пътуване. И вдъхновение.