Дни преди старта на Академията си за актьори Димитър Маринов снима с Дензъл Уошингтън, Джаред Лето и Рами Малек

Pinterest LinkedIn +

Броени дни преди старта на Академията за актьори в НДК българският актьор Димитър Маринов снима в трилър на "Уорнър Брос", партнирайки си на снимачната площадка със звездите Дензъл Уошингтън, Джаред Лето и Рами Малек. В криминалната лента, озаглавена "Little things" ("Малките неща"), Маринов влиза в ролята на мениджър.

Сюжетът на филма разказва историята на помощник-шерифа Дийн, в чиято роля ще видим самия Дензъл Уошингтън, и на детектива Бакстър, изигран от актьора Рами Малек (пресъздал легендарния Фреди Меркюри в "Бохемска рапсодия"). Обединява ги разследване на убийство, чиито следи водят в Лос Анжелис. Предполагаемият сериен убиец ще бъде Джаред Лето.

Режисьор на филма е Джон Лий Ханкок, станал известен с филма "The Rookie" (за живота на бейзболния играч и треньор Джим Морис), след това със "Спасяването на мистър Банкс" (с участието на Том Ханкс, Ема Томпсън, Колин Фарел, Пол Джиамати).

Опита си от снимачните площадки в Холивуд Димитър Маринов ще пренесе и в България чрез своята Академия за актьори (Screen Acting Academy). Всички участници с интерес към киното, рекламата и телевизията ще направят своите публични представяния по групи след работата си в Академията на 1 и 6 декември в "Клуб 1".

Поради големия интерес към Академията на Димитър Маринов в София организаторите пускат следваща извънредна група за възрастни от 18 до 35 години, която ще бъде в седмицата от 2 до 6 декември, съобщи мениджърът му Павлина Величкова.

Академията е проект на "Marinov Actors Studio" и "PV Management" в сътрудничество с Националния дворец на културата (НДК).
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.