Заради медитация в пустинята Джаред Лето научи за коронавируса чак сега

Pinterest LinkedIn +

Необичайно нещо се случи на носителя на "Оскар" Джаред Лето. Актьорът и музикант се е бил оттеглил в пустиня за 12-дневна медитация и научи за пандемията от коронавирса Covid-19, след като тя обхвата почти целия свят.

"Леле. Преди 12 дни започнах мълчалива медитация в пустинята. Бяхме напълно изолирани. Без телефон, без комуникация и т.н. Нямахме представа какво се случва по света", написа той в публикация в Instagram.

След което споделя още: "Вчера влязох в един много различен свят. Един свят, който е променен завинаги. Получавам съобщения от приятели и близки по целия свят и наваксвам с информацията за това какво става. Надявам се, че вие ​​и вашите любими хора сте добре. Изпращайте положителна енергия на всички. Останете си вкъщи. Бъдете в безопасност".

Неговата ситуация напомня за тази на участниците в германския "Биг Брадър", които едва тази седмица разбраха за върлуващия из цял свят вирус.
Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.