Нов плакат показва всички главни герои в "Господарката на злото 2"

Pinterest LinkedIn +

Филмът "Господарката на злото 2", в който Анджелина Джоли се завръща към успешната си роля на Злодеида, се очаква с нетърпение от кино феновете. В новия плакат на продукцията можем да видим всички останали важни герои, сред които кралица Ингрид (Мишел Пфайфър) и принцеса Аврора (Ел Фанинг).

Действието в лентата се развива няколко години след "Господарката на злото" и показва Злодеида и нейната кръщелница Аврора. Пътищата на двете жени се разделят заради сложните семейни връзки, както и заради появата на нови тъмни сили и неочаквани съюзници.

Очакванията към новия филм с Анджелина Джоли е той да постигне успеха на едни от най-емблематичните продукции на Дисни като "Дъмбо", "Аладин" и "Цар Лъв".

Гледайте официалния трейлъп на "Господарката на злото 2":

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.