Анджелина Джоли и Киану Рийвс – най-новата холивудска двойка?

Pinterest LinkedIn +

Анджелина Джоли и Киану Рийвс са най-новата холивудска двойка, твърдят все по-упорито десетки чуждестранни издания и ние няма как да подминем тази любопитна новина, макар и към момента тя да изглежда малко вероятна.

Според онлайн медията "Gossip Cop", която цитира като източник издание на име "NW", звездите започват да се опознават по-отблизо, след като Джоли и шестте ù деца се преместват в нова къща, която се оказва в съседство с дома на майката на Киану Рийвс. Твърди се, че звездите се сближават през юли 2017 г. и дори се говори, че са предприели съвместно тайно пътуване до гръцки остров.

"Те никога не са работили заедно и всъщност не се познаваха лично до миналата година... Киану е много близък с майка си и често я посещава", твърди тайнствен източник, цитиран от "NW". Той дори отива още по-далече, като заявява, че децата на Джоли одобряват новата ù връзка, а звездата от "Матрицата", от своя страна, също обича "да се навърта около децата на Анджи". "Той обича децата и влияе много добре на Анджи. Изключително мил, отдаден и искрен е – качества, които Анджи търси в един мъж. Проблемите ù свършиха"

Според проучване на "Gossip Cop" обаче други близки до актрисата източници разкриват, че Анджелина Джоли все още е сама и е фокусирана единствено върху децата си. Става ясно още, че тя не е била на почивка в Гърция през юли 2017 г. От изданието допълват, че на практика е невъзможно звезди от подобен ранг да крият интимна връзка за толкова дълъг период

Въпреки това от "Gossip Cop" признават, че интимният живот на секс символ като Джоли толкова силно вълнува обществото и медиите, че само през последната година името ù е било свързвано и с други известни холивудски красавци като Джъстин Теру и Крис Хемсуърт например. Затова и няма да бъде странно, ако и за в бъдеще продължим да четем подобни свободни съчинения на тема новият мъж до Анджелина.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.