Анджелина Джоли и Брад Пит стигнаха до "временно" споразумение за попечителство

Pinterest LinkedIn +

Анджелина Джоли и Брад Пит са постигнали "временно" споразумение за попечителство над децата им, което ще бъде въведено, докато продължава събирането на информация за семейството.

Звездната двойка, която се раздели през септември 2016 г., все още не се е договорила кой от двамата родители ще полага основните грижи за шестте деца – Мадокс на 16, Пакс на 14, Захара на 13, Шило на 12 и деветгодишните близнаци Вивиън и Нокс. Сега двамата изглежда са една стъпка по-близо до уреждането на отговорностите.

Източник каза пред "Entertainment Tonight": "Временно споразумение беше договорено от двете страни, след като беше препоръчано от техния оценител по попечителството". Той добави, че съдебното заседание, което е било поискано от двойката за разрешаване на спора, "вече не е необходимо".

По-рано тази година Анджелина Джоли бе принудена от съда да позволи на децата да прекарват повече време с баща си, за да не загуби временното си попечителство.
Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.