Напрежението между Брад Пит и Анджелина Джоли расте

Pinterest LinkedIn +

Наблюдава се "нарастващо напрежение" между актрисата Анджелина Джоли и бившия й мъж Брад Пит, съобщава "Us Weekly".

Изданието уточнява, че звездите са спрели посещенията при семейния си терапевт. На финала преди окончателното съдебно споразумение по делото за попечителство на децата им между бившите съпрузи са възникнали нови конфликти. От една страна Пит иска двамата родители да получат равни права за попечителство, но Джоли поставя условие това да стане само при положение че тя ще може да отведе децата от Лос Анджелис.

За назряващото ново напрежение беше загатнато още през август. Тогава беше съобщено, че бащата е вбесен от факта, че бившата му е подала иск пред Върховния съд на Лос Анджелис с молба от делото да бъде отстранен съдията Джон Одеркирк, който води развода. Според актрисата той е близък с един от адвокатите на Пит. От своя страна адвокатите на актьора обърнаха внимание на това, че от неразбирателствата между звездите най-много страдат децата им и това ще бъде така, докато двамата не се разберат окончателно как да поделят попечителството.

Междувременно наскоро стана ясно, че 56-годишният Брад Пит има нова любов - 27-годишен модел от Германия Никол Потуралски. По подобен начин се развива животът и на неговия набор и колега Джони Деп, който от няколко месеца е близък с 33-годишната германска манекенка Софи Херман.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.