Бащата на Анджелина Джоли подкрепи Тръмп и нарече демократите "левичари"

Pinterest LinkedIn +

"Приятели от всички цветове, раси и религии, сега водим най-голямата битка от Гражданската война насам. Битката на праведните срещу сатаната. Да, сатаната. Защото тези левичари са зли и корумпирани и искат да разрушат тази нация. Не трябва да го допускаме!"

Това написа в Туитър актьорът Джон Войт, известен на по-младите като баща на Анджелина Джоли. Съобщенито му очевидно е провокирано от наскоро проведените избори за президент на САЩ, в които, както изглежда, Доналд Тръмп загуби. Предстои победата на Джо Байдън да бъде обявена през декември, въпреки че настоящия президент на страната упорито отказва да я признае.

Джон Войт моментално беше апострофиран от актуални звезди като Самуел Джаксън например, който написа в социалната мрежа следното възражение: "Първо, веднага спрете да гледате това. Гражданската война беше за робството, така че в това има символизъм. И накрая: м***ата ти, Джон Войт".

"Свърши се. Вие загубихте. Ако не ви харесва, отнесете се към Върховния съд", добави актьорът Крис Евънс.

Какво мисли по въпроса знаменитата му дъщеря Анджелина Джоли, към момента не е известно.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.