Британец заложи 5 милиона долара за победа на Тръмп

Pinterest LinkedIn +

Британец направи залог от пет милиона долара за това, че настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп се бъде преизбран за втори мандат, съобщава "Сън" ("Sun").

Бившият банкер, чието име не се разкрива, се е възползвал от услугите на частна букмейкърска компания, регистрирана на карибския остров Кюрасао. Ако Тръмп остане в Белия дом, мъжът ще получи около 15 милиона долара. Познати на британеца разказва, че преди да направи солидния залог, той се е консултирал с поддръжници на Тръмп.

Експерт по залозите заявява в интервю за "Сън", че според специалисти споменатият залог е най-големият от всички известни до момента залози, направени за политически събития.

По-рано беше съобщено, че друг жител на Великобритания е заложил милион лири за победата на демократичния кандидат Джо Байдън.

Кой губи и кой печели надпреварата за Овалния кабинет ще стане ясно след броени часове.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.