И Леонардо ди Каприо ще става баща?

Pinterest LinkedIn +

Приятелката на холивудския актьор Леонардо ди Каприо - 23-годишната манекенка Камила Мороне - е решила да роди дете на артиста, съобщава Gossip Cop.

По данни на източника, приятели на звездната двойка са забелязали изменения във физиката на Мороне. Нещо повече, според тях моделката вече в първите седмици от бременността си.

Камила Мороне

Ако информацията е вярна, това ще бъде първо дете за 45-годишния носител на "Оскар". Той се среща с Мороне от няколко месеца, а официално потвърждение на новината към момента липсва.

Папарашка снимка на звездите
Наскоро бяха разкрити подробности за отношенията на звездната двойка. Според близки до Ди Каприо, той по принцип цени изключително много своята свобода и бохемското си ежедневие, но заради карантината се е наложило да прекара повече време насаме с Мороне. "Много са близки", заявява техен приятел и допълва, че актьорът се отнася много сериозно към тази своя връзка.

На 22 юни беше съобщено, че актьорът и приятелката му са направили купон за нейния рожден ден на 43-метрова супер яхта в Малибу, Калифорния. На партито са присъствали известни личности като олимпийския шампион по сноуборд Шон Уайт, актьорите Кевин Конъли и Лукас Хаас, както и българската звезда в Холивуд Нина Добрев. Една от новините около това събитие беше, че Ди Каприо е бил сред малцината, които са купонясвали с предпазна медицинска маска.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.