От мрежата: залепихме ушите на бебето ни и сега не можем да ги отлепим. Помощ!

Pinterest LinkedIn +

Интернет се оказа непрестанен източник на щури идеи, въпроси и молби за съдействие. Естествено, първенството по правило се полага на форумите на българските майки, които постоянно споделят своите радости, неволи и странни преживявания, свързани с родителството.

Един такъв зов за помощ стана достояние и на други потребители в мрежата благодарение на участник в групата "Дочуто и забелязано в медиите" във Фейсбук. Потребителят Георги Каролев сподели с останалите членове на групата едно повече от странно запитване на българска майка.

Разтревожената млада майка споделя, че семейството е решило да залепи ушите на бебето си с лепенка, защото то непрекъснато ги сгъвало. Родителите не искали уште да "щръкнат като на джедайче".

Въпреки това обаче странното бебе продължило да си сгъва ушите напред. Тогава семейството решило да освободи невинното създание от излишната лепенка, но именно тогава възникнал неочакван проблем: тя не можела да се отлепи. "Не къпете ли това бебе?", питат с насмешка потребители, до които този зов за помощ е достигнал по един или друг начин.

А ето и оригиналното съобщение:

Запитването на майката
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.