Сексуален тормоз: майката на сестрите Кардашиян е обвинена от бивш охранител

Pinterest LinkedIn +

Служител в охранителните компании "David Shield Security" и "Armour Protection" обвини майката на сестрите Кардашиян-Дженър - телевизионната звезда Крис Дженър - в сексуално посегателство, съобщава TMZ.

Бившият охранител на семейството Марк Макуилямс (Marc McWilliams) е заявил, че бизнесдамата го е обиждала и унижавала по време на работа и непристойно е демонстрирала пред него различни части от тялото си и му е изпращала интимни снимки. Според него Дженър неколкократно го е масажирала по врата, рамената и ръцете, а масажът е стигал и до слабините му.

Освен срещу звездата мъжът е подал иск и срещу своя работодател, т.е. към охранителната компания, която обвинява в игнориране на многобройните му жалби от прочутото семейство.

64-годишната предприемачка отрича всички отправени към нея обвинения. "Охранителят е работил навън и никога не е влизал в къщата на Крис", каза нейният адвокат Марти Сингър и добавя, че вече подготвя насрещен иск за клевета срещу клиента му.

Според юриста охранителят е имал малобройни контакти с членовете на семейството, когато е бил техен служител. Отбелязва се, че мъжът е бил уволнен още преди да подаде съдебния иск за това, че е спал на работното си място.

"Той никога не се беше оплаквал от Крис на своя работодател, докато не излезе с това нелепо изявление", твърди адвокатът.
Сподели.