Брад Пит зарязва Холивуд и става пчелар

Pinterest LinkedIn +

Секс символът Брад Пит се кани да зареже Холивуд и да се посвети на пчелите. 

"Наистина вярвам, че тази работа е за млади хора", споделя актьорът по повод своя занаят, цитиран от radaronline.com. "Работя все по-малко. Може би вече съм динозавър, а още не го знам", шегува се той.

55-годишната кино икона напоследък преживява трудни години. В личен план животът му е помрачен от развода с Анджелина Джоли и раздялата с шестте им деца, а в професионален - от все по-малко успешните му роли във филми като "War Machine" и "By the Sea".

Източник на изданието разкрива, че Пит е бил привлечен към пчеларството от колегата му Леонардо ди Каприо. Необичайното хоби е станало много популярно в Холивуд: с него вече се занимават и звезди като Скарлет Йохансон, Морган Фрийман, както и, колкото и комично да звучи, рокерът Флий (Flea, в превод "Бълха").

Пит напълно се е отдал на новото си увлечение и е издигнал серия от бетонни пчелни къщички в задния си двор в Лос Фелис, Калифорния. Въпреки че носителят на "Оскар" едва ли е готов напълно да се откаже от актьорството, близки до звездата източници твърдят, че се е залепил за еко заниманието като пчела на мед.

След като презокеанските медии разтръбиха новината, на Пит му се наложи да уточни, че пчелите няма да го откажат от актьорството. Новина, която върна надеждите на стотици фенки, че ще продължат да се наслаждават на зрелия му сексапил.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.