Анджелина Джоли се среща с бившия си мъж

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса Анджелина Джоли е била забелязана да напуска къщата на първия си съпруг - британския актьор Джони Лий Милър, съобщава списание "Elle". Според вестника бившите съпрузи са се срещнали миналия петък.

Джоли е пристигнала сама в апартамента и си е тръгнала около три часа по-късно, към 10:30 вечерта. Била е облечена с кафяв шлифер и е носела чанта "Louis Vuitton" и бутилка скъпо вино.

Джоли и Милър се запознават на снимачната площадка на "Хакери" през 1995 г. и се женят през март 1996 г. Актрисата избира нестандартен тоалет за сватбата си: черен панталон и бяла риза, на които името на младоженеца е изписано в кръв. Бракът не продължава дълго: година по-късно двойката обявява раздялата си и през 1999 г. официално подава молба за развод.

Припомняме, че с развод приключи и по-дългогодишният брак на Анджелина със секс символа Брад Пит. Наскоро съдията по бракоразводното им дело забрани на децата им да свидетелстват срещу бащата, а представители на актрисата заявиха, че по този начин "отказва на Джоли справедлив процес, като изключи нейните доказателства, свързани със здравето, безопасността и благосъстоянието на децата, доказателства, които са от решаващо значение".

Джоли и Пит се венчаха през август 2014 г., а през септември 2016 г. актрисата подаде молба за развод поради несъгласие с образователните методи на актьора. Съобщава се, че причината за раздялата е кавга в частен самолет, по време на която пияният Пит е ударил най-големия син Мадокс, но тази информация не беше потвърдена официално. Те имат шест деца, три от които (Мадокс, Пакс и Захара) са осиновени от двойката. Разводът им приключи през април 2019 г., но делата за попечителство над децата продължават.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.