Анджелина Джоли посети Украйна

Pinterest LinkedIn +

Анджелина Джоли е посетила Украйна. Холивудската звезда е била забелязана в кафене в украинския град днес (30 април).

Кадри, публикувани в социалните мрежи, показват как тя дружелюбно маха с ръка на човека, който я снима. Автор на краткото видео е журналистката Мая Пидхорецка, която случайно е била в същото кафене. "Нищо конкретно. Просто Лвов. Просто отидох на кафе. Просто Анджелина Джоли. Украйна просто е подкрепена от целия свят“, написа тя на украински към видеото, което бързо беше споделено от много медии. 

Актрисата, облечена в семпли дрехи и с черна раница, успява да даде няколко автографа. Все пак в кафенето има и един човек, който пропуска този нереален момент: един от посетителите е младо момче, залепено за телефона си, което дори не забелязва звездата.


Наскоро своята подкрепа за Украйна с посещение в страната засвидетелства и американският актьор Шон Пен. 
Г-жа Джоли е в страната, за да се срещне с децата, засегнати от войната, и да посети болници и местни организации, помагащи на ранените и разселените. Такава информация беше разпространена от bbc.com.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.