Най-сексапилният мъж на 2018 г. може да е следващият Джеймс Бонд

Pinterest LinkedIn +

Барбара Броколи, продуцент на 25-ия филм за Джеймс Бонд "Няма време за умиране", посочи един от вероятните кандидати за ролята на новия агент 007 в интервю за "Deadline". Става въпрос за 49-годишния британски актьор Идрис Елба. Според Броколи мнозина биха искали да видят в прочутата роля именно него.

Продуцентката отбелязва, че е приятелка с Елба, и го нарича "страхотен актьор". "Името му беше дискутирано, но винаги е трудно да се водят такива разговори, когато мястото е заето", казва Броколи. Тя обаче подчертава, че не бърза да назове заместника на Крейг.

Филмовият историк и сценарист Филип Дюран по-рано разкри, че новият 007 няма да бъде жена. Според него следващият изпълнител, който ще играе Джеймс Бонд, ще придаде на образа нови неочаквани черти и трябва да изненада публиката.

Барбара Броколи, която освен продуцент е и собственик на авторските права за поредицата, беше подхвърлила, че е възможно следващият Джеймс Бонд да бъде полово неопределен герой. Същевременно тя уточни, че полът на героите, които са се превърнали в класически образи, не трябва да се насилва, но е трябва да се пишат повече нови роли за жени актриси.

Световната премиера на филма "Няма време за умиране" се състоя на 28 септември 2021 г.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.