Били Айлиш представи водещата песен към новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака"

Pinterest LinkedIn +

Нашумялата сред тийнейджърите поп звезда Били Айлиш представи водещата песен към новия филм за Джейм Бонд "Смъртта може да почака" ("No Time To Die"). Музикален продуцент на песента е нейният брат Финиъс.

18-годишната Айлиш официално е най-младият артист в историята, който създава и записва песен за Джеймс Бонд. Тя ще изпълни "No Time To Die" за първи път на живо на церемонията по връчване на престижните музикални награди "Брит" в Лондон на 18 февруари.

През изминалия месец Били Айлиш влезе в историята на най-престижните световни музикални награди "Грами" като най-младия артист със статуетки в четири водещи категории – Най-добър нов артист, Албум на годината, Запис на годината, Песен на годината и Най-добър вокален албум.

Нейният брат и сътрудник Финиъс отнесе вкъщи още две награди "Грами" за Продуцент на некласическа музика и Най-добра продукция на некласически албум.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.