Били Айлиш и брат ù написаха и ще изпълнят песента за новия "Джеймс Бонд"

Pinterest LinkedIn +

Нашумялата сред тийнейджърите поп звезда Били Айлиш (Billie Eilish) ще изпълнява водещата тема към 25-тия филм за популярния Агент 007 – "Джеймс Бонд: Смъртта може да почака" ("James Bond: No Time To Die"), който тръгва по кината през април 2020 г.

Били Айлиш е най-младият артист в историята, който създава и записва музикална тема за Джеймс Бонд. Номинираната за "Грами" 18-годишна мултиплатинена изпълнителка е написала песента "No Time To Die" с по-големия си брат Финиъс (Finneas), който тази година също е номиниран в няколко категории на най-престижните световни музикални награди.

"Развълнувани сме да споделим, че Били и Финиъс създадоха невероятно силна и въздействаща песен за "No Time To Die", която се вписва напълно в емоционалната история на филма", разказват продуцентите Майкъл Уилсън (Michael G. Wilson) и Барбара Броколи (Barbara Broccoli). 

"Откачено е да си част от това по какъвто и да е начин. Да имаш възможност да създадеш темата към филм, който е към толкова легендарна поредица, е несравнима чест. Джеймс Бонд е една от най-яките филмови продукции, създавани някога. Още съм в шок", споделя младата американска певица с ирландски и шотландски корени.

"Цял живот сме мечтали да напишем водещата песен към филм за Бонд. За мен няма по-емблематично обвързване на музика и кино. Толкова сме щастливи да изиграем малка роля в толкова легендарен филм", допълва брат ù. 
Били Айлиш и Финиъс

"Имахме няколко избрани артисти, които записаха тема за "Джеймс Бонд". Аз съм голям фен на Били и Финиъс. Обединените им творчество и талант нямат еквивалент и нямам търпение публиката да чуе какво са ни подготвили – свежа нова перспектива с вокали, които ще отекват поколения напред във времето", разказва създателят на филма Кари Джоджи Фукунага (Cary Joji Fukunaga).

Били Айлиш издаде дебютния си албума "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" през март 2019. Номинираният за Aлбум на годината проект се нареди под #1 в "Billboard Hot 200" в САЩ веднага след премиерата си, като зае челни позиции и в класациите на още 17 страни. Албумът, записан от Били и Финиъс в детската им стая, се превърна в най-продавания дебютен албум за 2019 г. и най-големия северноамерикански дебют на десетилетието.  

В предстоящата лента "No Time To Die" Бонд оставя активната служба и се отдава на спокоен живот в Ямайка. Спокойствието му се оказва кратко, когато стар приятел от ЦРУ се обръща към него с молба за помощ. Мисията за спасяване на отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното и отвежда агента по следите на мистериозен злодей, въоръжен с опасна нова технология.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.