Идрис Елба е най-сексапилният мъж на света в момента

Pinterest LinkedIn +

Списание "People" обяви 46-годишния актьор Идрис Елба за най-сексапилния жив мъж от корица на списание за 2018 г., предаде "Ройтерс".

Изборът на Елба бе обявен в телевизионното предаване на Джими Фалън. "Майка ми ще бъде много, много горда" – е казал актьорът в разговор с водещия в директна телевизионна връзка на живо между студиото и дома му в Лондон. Британецът е допълнил, че е много изненадан от новината, предава "Daily Mail".


Роденият в Лондон Елба е сред носител на наградата "Златен глобус", която спечели с ролята си в детективския сериал "Лутър".

Елба е на корицата на най-новия брой на списание "People", който ще излезе в САЩ този петък. В интервю за списанието 46-годишният актьор разказва за детството си в Лондон, за родителите си и за спортните си увлечения. "Бях много висок и слаб", казва Елба и уточнява, че цялото му име е Идриса Акуна Елба.

Сред предишните носители на отличието Най-сексапилен мъж от списание са Дуейн Джонсън-Скалата, Дейвид Бекъм, Крис Хемсуърт, Джордж Клуни, Адам Ливайн, Чанинг Тейтъм и кънтри звездата Блейк Шелдън, който е миналогодишният победител в тази секси класация.

Най-сексапилният мъж от корица на списание

Сподели.