Надя от "Фермата" се оказа медийна звезда. Вижте участието й в "Съдебен спор"!

Pinterest LinkedIn +

Една от най-противоречивите участнички в телевизионното предаване "Фермата" се оказа стара познайница от българския телевизионен ефир.

Наблюдателни зрители припомниха, че Надежда Дочева е била героиня в предаването "Съдебен спор" по "Нова телевизия". В качеството си на ответник тя е отговаряла на обвинения на бившия си съпруг, че не му позволява да вижда детето им. Самото дете заявява във видеото, че не желае да говори с баща си, защото той го е излъгал, че ще умре, но не е умрял.

От своя страна Надежда обвинява бившия си съпруг, че е алкохолик и насилник. Той пък изважда на показ тежка семейна драма, свързана със смъртта на едно от общите им деца, което дори не е било погребано, а изхвърлено като биологичен отпадък. Надежда е споделяла тази своя болка и във "Фермата", откъдето зрителите разбраха, че детенцето е било с малформации и за да запази другия близнак, се е наложило да бъде пожертван животът на дъщеричката им Александра.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.