Даяна не посмя да прочете писмото от бившия си пред ухажорите си във фермата

Pinterest LinkedIn +

Интересни връзки с външния свят развълнуваха участниците във "Фермата" в поредния епизод на риалитито. След като спечели игра за наблюдателност, Мария получи възможност да говори със семейството си и да получи така нужната допълнителна подкрепа на финала на шоуто. И тази нейна победа не мина без драма, изфабрикувана от Надежда, според която Мария не е трябвало да играе срещу нея, макар че на практика в тази игра всеки играеше за себе си.

Много по-вълнуваща обаче за всички беше изненадата, направена им от бивши участници във "Фермата", които влязоха за няколко дни в сегашната ферма. Колоритните Сами и Краси от предишното издание предложиха на всички, стигнали до последната седмица на шоуто, по две лични писма от техни близки. Имаше и уловка: всеки можеше да избере само едното писмо, което да прочете на всеослушание, а другото трябваше да изгори в камината.

На фона на драматичните коментари на Надя всички останаха шокирани от факта, че тя хвърли в огъня писмото от децата си. Изненада се оказа и изборът на Данчо, който предпочете писмото на годеницата си пред това на детето му. Той обясни избора си с това, че му е много важно дали все още има подкрепата на Камелия след влюбването му в Даяна, което не остана скрито за никого.

От своя страна Даяна беше зарадвана от писмо от родителите си, което тя предпочете пред писмото на приятеля си. Както вече се шушука в социалните мрежи, той е баскетболист, живее в САЩ, по-малък е от нея с три години и се казва Кристиян Ставрев. Даяна без замисляне изгори писмото на Кристиян и обясни, че това е момчето, заради което е влязла във "Фермата". Тя е искала да остане сама, за да подреди мислите си. Както всички видяхме, актрисата направи всичко друго, освен да остане сама в шоуто. Нейните твърде близки отношения с Йордан, които тя определи като "приятелски", но едва не станаха причина за раздялата му с неговата годинца, а след това и с Петър не останаха скрити нито от зрителите, нито от останалите участници в риалитито.

"Даяна е като Бермудския триъгълник! Не се знае колко кораба са потънали там!", побързаха да коментират зрители на "Фермата".

Коментар

Към този коментар се добавят и съобщения от запознати, които упорито твърдят в социалните мрежи, че именно Даяна Хаджиева е запълнила за кратко празнотата в сърцето на режисьора Ники Илиев след раздялата му с друга красавица - Саня Борисова.

Други бяха още по-груби и описаха леконравната Дая като "лигаво, префърцунено, егоистично, подло, нагло, надменно, надуто, използващо, лукаво малко човече" в страницата на предаването във Фейсбук.

Все пак копия на изгорените писма ще бъдат предадени на участниците в следващия епизод на шоуто и мнозина са любопитни какво ще бъде посланието на Кристиян към Даяна. Междувременно интерес предизвика и изгореното от Петър писмо на негова приятелка, с която пилотът се е запознал на кастингите за "Фермата". Суетният мачо не пропусна да направи забележка и на красавеца от предишната "Ферма" Сами да не ходи гол до кръста, тъй като не е честно да показва мускули, при положение че до вчера е бил във фитнеса.

Любопитно е да се отбележи и това, че гадни коментари валят и във Фейсбук профила на Даяна Ханджиева, която очевидно вече не е във "Фермата". На 30 септември артистката е споделила публикация на страницата "Мъдри мисли и цитати", които включват мъдрости от типа на "Не дължиш на никого обяснение за връзките ти с хората до теб, без значение дали става дума за любовни отношения, или за приятелства".

Явно всички участници са се върнали обратно в реалността, тъй като преди няколко часа и Данчо сподели своя снимка с отпадналата преди седмици плеймейтка Жанета Осипова:

Фокусникът и плеймейтката

Все пак за зрителите пред екрана остава интригата кого ще посочи Йордан за първи дуелист в последния двубой за тазгодишното шоу - Даяна или Петър.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.